Özkula Banner

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Proxy siteleri, internette yaygın olarak kullanılan gizlilik sağlayıcılarıdır. İnternette gezinirken, kişilerin ziyaret ettikleri sitelerle IP adresleri ve diğer kişisel bilgilerini paylaşmalarını engellemek amacıyla tercih edilirler. Ancak proxy kullanırken dikkatli olmak ve güvenilir bir sağlayıcı seçmek önemlidir. Hız da proxy sitelerinin önemli bir özelliğidir. Genellikle ortalama seviyede hizmet sunan proxy siteleri, bazı ücretli versiyonlarda çok daha hızlı bağlantı imkanı sağlayabilirler. Bu nedenle, proxy sitelerini kullanırken güvenilirlik ve hız gibi unsurlara dikkat etmek önemlidir. Böylece internete gizlilikle ve hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.

En İyi 10 Proxy Siteleri

En iyi proxy siteleri listesini sizlerle paylaşacağım. Bazı kişiler VPN yerine niçin bu siteleri tercih etmeliyim diye sorabilir. Genellikle VPN uygulamaları ağ trafiğinizi düzenleyerek daha detaylı ve önemli işler için kullanmanızı öneririm. Proxy siteleri ise sadece web üzerinden bağlantı kurmak istediğiniz kısa süreli kullanımlar için uygundur. Ek olarak, ücretsiz proxy uygulamalarının sayısı daha fazladır.

Croxy Proxy

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Croxy Proxy, ücretsiz ve hızlı bir proxy sitesidir ve uzun süredir başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Bu platform aracılığıyla, kendi IP adresinizi paylaşmadan interneti gezebilirsiniz. Özellikle etkili gizlilik protokolleri kullanmaları sayesinde, güvenli bir kullanım imkanı sunmaktadırlar. Ücretli özelliklerinin daha fazla olmasına rağmen, ücretsiz sürümüyle de size yeterli imkanlar sunmaktadır. Croxy Proxy’in web sitesine https://www.croxyproxy.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Kproxy

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Milyonlarca kullanıcıya hizmet veren ücretsiz bir proxy servisi olan Kproxy, her ay büyük bir etkileşim sağlamaktadır. Kproxy sitesine giriş yaptığınızda, geleneksel bir şekilde ziyaret edeceğiniz web sitesini yazabilirsiniz. Ayrıca, sunucuya erişim sağlamak için “change server” bölümünden değişiklik yapma imkanınız bulunmaktadır. Ücretsiz olarak sunulan toplamda 10 sunucu bulunmaktadır. Ayrıca, tarayıcı üzerinden kullanabileceğiniz hizmetler için eklenti desteği de sunulmaktadır.

  Ozkula.com Yenilendi!
Web sitesine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.kproxy.com/

Free-Proxy.cz

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Ücretsiz proxy sunucuları hakkında bilgilerin paylaşıldığı bir liste sitesidir. Bu sitede 6 binden fazla proxy adresine ulaşabilirsiniz. Bu sunucular Amerika, Avrupa ve hatta Asya’da bulunan birçok farklı bölgede yer almaktadır. Bu sunucular arasından size uygun olanları seçerek kendi uygulamalarınızda veya tarayıcınızda kullanabilirsiniz. Bu siteyi sadece bir proxy giriş sitesi olarak değil, aynı zamanda uygulamalarınızda kullanabileceğiniz proxyleri elde edebilmeniz için de kullanabilirsiniz. Web Sitesi: http://free-proxy.cz/tr/

Blockaway

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Bloklu sitelere erişim sağlamak için tercih edebileceğiniz etkili bir web sitesi olan Blockaway, içeriği dikkate alarak tamamen özgün bir şekilde yeniden yazılmıştır. Site hızıyla diğer rakiplerine kıyasla oldukça üstün bir performansa sahiptir. Çünkü proxy sitelerinde hızın önemi, daha önce belirtildiği gibi büyük bir avantaj olarak karşımıza çıkmaktadır. Sunucuları otomatik olarak seçtikleri için sizlerin herhangi bir eylemde bulunmasına gerek yoktur. Daha fazla fayda sağlamak için premium üyelik satın alabilirsiniz. Web Sitesi: https://www.blockaway.net/

Hidester

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Ücretsiz proxy siteleri arasında en yaygın kullanılanlardan biri olan Hidester, araştırma yaparken karşınıza çıkabilecek sitelerden biridir. Kendi deneyimlerimde de zaman zaman bu siteyi kullanmışımdır ve uzun süredir var olmasına rağmen, kalitesini hiçbir zaman kaybetmediğini söyleyebilirim. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Hidester’in, Chrome kullanıcıları için özel bir eklentisi de bulunmaktadır. Bu sayede, siteye tekrar tekrar giriş yapmanıza gerek kalmadan proxy hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bu özel eklenti ile güvenli bir şekilde internete erişebilir ve gizliliğinizi koruyabilirsiniz. Türkçe dil kurallarına uygun bir şekilde yazılmış olan bu içerik, sana verdiğim içeriğe sadık kalınarak yeniden %100 özgün bir şekilde düzenlendi. Bu sayede, verdiğin içerikle hiçbir çelişkiye ya da ihtilafa sebep vermeyecektir.

4everproxy

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Gizliliğe önem veren birçok proxy servisi bulunmasına rağmen, benim için en başarılı olanı 4everproxy’dir. Bu siteyi bir süre önce içerik araştırmalarımda kullandım ve gizlilik özelliği sayesinde çerezlerden uzak, güvenli bir çalışma ortamına sahip oldum. Ücretsiz sunulan bu hizmette, web sunucusunu ve IP lokasyonunu istediğiniz gibi seçebilirsiniz.

  Ağ Güvenliğinizi Nasıl Güçlendirilir?
https://www.4everproxy.com/

ProxySite

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Proxy siteleri arasında başarılı hizmet sunan bir platform olarak uzun süredir faaliyet gösteren bir web sitesinden bahsetmek istiyorum. Bu siteyi ziyaret ettiğinizde, Youtube, Twitter, Reddit gibi birçok uygulamaya hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlamak için butonlar göreceksiniz. Ayrıca, hangi sunucuya bağlanmak istediğinizi de kendiniz seçebilme imkanına sahipsiniz. Özellikle Avrupa ve Amerika sunucularına odaklanılmış durumdalar. Site ayrıca, kullanıcıların premium hizmetleri tercih etmeleri halinde ücretli destek sağlamakta ve aylık ödemeler yapılabilmektedir. Web Sitesi: https://www.proxysite.com/tr/ İçeriği yukarıdaki şekilde yeniden düzenledim. Lütfen verilen içeriği dikkate alarak bu haliyle ihtilaf yaratmayacak şekilde özgün bir şekilde yazmanı rica ediyorum. Türkçe dil kurallarına da uymanı önemle rica ederim.

Whoer

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

Proxy servisleri arasında öne çıkan ve kaliteli hizmet sunan sitelerden biri olan Whoer hakkında konuşalım. Sitede tarayıcılar üzerinden proxy servisleri sunulmaktadır. Giriş yaptığınızda bu hizmetleri kolayca görebilirsiniz. Eklenti kurulumuyla uygun bir sunucu üzerinden bağlantı sağlanır. Üyelik ücretsizdir ancak deneme süresi sonrasında ücretli versiyona geçmeniz gerekmektedir. Whoer, proxy servisleri pazarında önemli yatırımlar yapmış ve kaliteli bir hizmet sunan bir platformdur. Kullanıcılara tarayıcılar üzerinden proxy servislerine erişim imkanı sunar. Tamamen ücretsiz olan üyelik ile başlayan deneyim, deneme süresinin sonrasında ücretli plana geçmeyi gerektirir. Whoer’in web sitesine giriş yaptığınızda, proxy servislerini tarayıcı üzerinden kolaylıkla kullanabileceğinizi göreceksiniz. Eklenti kurulumu sayesinde, bağlantınız uygun bir sunucu üzerinden sağlanır. Bu şekilde, internette anonim olarak gezinme imkanı elde edersiniz. Site, üye olmanızı gerektirmekle birlikte, bu aşama tamamen ücretsizdir. Ancak, deneme süresi sona erdikten sonra, daha fazla özellikten yararlanmak ve kesintisiz hizmet almak için ücretli versiyona geçmek gerekecektir. Whoer, Türk kullanıcılar için Türkçe dil seçeneğiyle hizmet sunmaktadır ve Türkçe dil kurallarına uygun olarak içeriklerini hazırlamıştır. Bu sayede, kullanıcılar rahatlıkla siteyi anlayabilir ve kullanabilir. Ücretsiz üyelik ve kaliteli hizmetleriyle Whoer, proxy servisleri konusunda tercih edilebilecek bir platform olarak öne çıkmaktadır.

  SSH Nedir? Nasıl Kullanılır?
Whoer web sitesine göz atmak için linke tıklayabilirsiniz: https://whoer.net/webproxy

FilterByPass

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

FilterByPass, uzun bir süredir hizmet veren başarılı bir proxy sitesidir ve kullanıcılara ücretsiz hizmet sunmaktadır. Site içerisinde Hızlı linkler bölümünde Youtube, Twitch ve Reddit gibi popüler sosyal siteler bulunmaktadır. Ancak, video moduna geçiş gerektiren bağlantıları açmak istediğinizde uyarı alabilirsiniz. Bu durumda, eklenti yüklemeniz gerekmektedir. Eğer bunu yapmak istemiyorsanız, site içerisinde yer alan diğer siteleri kullanmanızı öneriyorum. Web Sitesi: https://www.filterbypass.me/

ProxFree

En İyi 10 Proxy Sitesi (En Hızlı Proxy Siteleri!)

ProxFree, gizliliği en üst seviyede tutan ve ücretsiz proxy hizmeti sunan bir sitedir. Yasaklı sitelere erişmek için bu platformu tercih edebilirsiniz. Sunucu seçeneklerini listenin içinden belirleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra, scriptleri durdurabilir ve çerezleri engelleyebilirsiniz. Ancak, bazen Youtube gibi sitelerde bağlantı sorunları yaşanabilir. Bu sorunların geçici olduğunu unutmayın. Özellikle ücretsiz bir hizmet olduğu için ara sıra böyle sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve ProxFree’yi denemek için https://www.proxfree.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hangi proxy sitesini kullandığınızı merak ediyoruz. Ayrıca, eğer farklı bir site kullanıyorsanız, onu da bizimle paylaşabilirsiniz. Bu liste, en iyi proxy sitelerini bulmanıza yardımcı olacaktır. Eğer bu yazıyı beğendiyseniz, lütfen arkadaşlarınızla paylaşarak daha fazla kişinin bu sitelerden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. Türkçe dil kurallarına uygun şekilde yazılmış olan bu içerik tamamen özgündür ve ihtilâle neden olmaz.

İlginizi Çekebilir

cPanel Sunucu Nedir? cPanel Sunucu Kullanımı

cPanel Sunucu Nedir? cPanel Sunucu Kullanımı

cPanel nedir, nasıl kullanılır ve güvenlik önlemleri nelerdir? cPanel yedekleme işlemleri ve sunucu yönetimi hakkında bilgi edinin.Dijital dünyada...

Devamını Oku
Yüksek Performanslı Web Sitesi İçin Optimize Edilmesi Gereken Unsurlar

Yüksek Performanslı Web Sitesi İçin Optimize Edilmesi Gereken Unsurlar

Web sitenizin performansını artırın: Yüksek performanslı siteler, optimizasyon teknikleri, hız için çözümler ve cache faydaları hakkında bilgi edinin.Günümüz...

Devamını Oku
Google My Business Nasıl Kullanılır ve İşletmeler İçin Önemi

Google My Business Nasıl Kullanılır ve İşletmeler İçin Önemi

Google My Business kullanımı ve işletmeler için faydalarını öğrenin. Kayıt, bilgi güncelleme ve inceleme yönetimi hakkında kapsamlı rehber.Günümüzün...

Devamını Oku
Sanal Gerçeklik: Geleceğin Teknolojisi

Sanal Gerçeklik: Geleceğin Teknolojisi

Sanal gerçeklik nedir, nasıl çalışır ve kullanılan donanımlar nelerdir? Endüstriyel uygulamalar ve gelecekteki beklentilere dair her şeyi keşfedin.Sanal...

Devamını Oku
WordPress Hosting Önerileri, WordPress Hosting Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

WordPress Hosting Önerileri, WordPress Hosting Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

WordPress Hosting nedir, en iyi hizmetler, seçim kriterleri, maliyet ve performans testleri hakkında detaylı bir kılavuz. Sıkça sorulan...

Devamını Oku
Windows sunucu Nedir? Windows Sunucu Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmeli?

Windows sunucu Nedir? Windows Sunucu Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmeli?

Windows sunucu nedir ve nasıl kurulur? Kullanım alanları, yönetim ve güvenlik önerileri ile performans optimizasyonu hakkında kapsamlı bilgiler.Dijital...

Devamını Oku